סקירת סוגי קייטרינג

עולם הקייטרינג הישראלי הולך ומשתנה, בדיוק כפי שהעולם הקולינארי בישראל משתנה בעשור שניים האחרונים. לא עוד עוף עם תפוחי אדמה, לא עוד דגים עם אורז. היום אנחנו יכולים ליהנות מארוחות בעלות מבחר רב מאוד של מנות, כאלה אשר יוצאות ממטבחים שונים, כאלה אשר נוצרות עם מגוון מרכיבים וחומרי גלם באיכות גבוהה.

כל מי שזקוק היום לשירותי קייטרינג, יכול למצוא מגוון רחב של סוגים ודוגמאות. על מנת לעשות לכם סדר בראש, יצרנו סקירה קצרה של סוגי קייטרינג על פי סגנונות בישול וכן על פי סגנונות הגשה:

סוגי קייטרינג על פי סגנונות בישול

הסגנון הקלאסי – קייטרינג שמכיל מנות מכל סוג שהן, בעזרת בונים תפריט מגוון בו כל אורח יכול למצוא את האהובות עליו.

קייטרינג על פי מטבח – מדובר על קייטרינג שמבוסס על פי אוכל של מטבח מסוים, למשל, איטלקי, יפאני, צרפתי וכדומה.

קייטרינג על פי חומר גלם – אפשר למצוא כאן קייטרינג חלבי, בשרי, טבעוני, צמחוני ועוד.

כאמור מלבד סגנונות הבישול וחומרי הגלם, יש גם סגנונות הגשה שונים, למשל, קייטרינג שמוגש על ידי מלצרים, קייטרינג שמוגש במזנון, קייטרינג של מנות מוכנות מראש, וכן אנחנו יכולים למצוא קייטרינג שמוגש לאורחים באמצעות מגשי אירוח ועוד.

צריך לומר, שניתן לשלב בין הסגנונות השונים, הכל שאלה איפה וכיצד עורכים את האירוע, כמה אורחים משתתפים בו ומה המאפיינים שלהם.