אם אנחנו נעשה סקירה בקרב אולמות וגני אירועים בישראל, הרי שמרביתם עובדים עם תעודת כשרות, בדרך כלל בשרית, מה שמלמד אותנו ששירות הקייטרינג של המקום או שירות קייטרינג חיצוני שמוזמן לעבוד במקום, חייב להגיש תפריט כשר.
ההיגיון שעומד זה הוא מאוד פשוט, מרבית הישראלים שומרים על כשרות מסוימת ובשביל לא לגרום למצב בו חלק גדול או אפילו חלק קטן מהאורחים, לא יוכלו ליהנות מהאוכל שמוגש באירוע, הרי שאולמות וגני אירועים מעדיפים להגיש תפריט כשר.
אילו סוגי מנות מוגשות במסגרת קייטרינג כשר
למעשה מדובר על כל המנות באשר הן, מלבד מנות שמכילות בשר וחלב, מנות חלביות (קינוחים למשל מכינים עם חלב פרווה), וכן לא מגישים מנות שבהגדרה שלהן הן אינן כשרות.
כמו כן, קייטרינג כשר יבשל את האוכל במהלך יום האירוע, אלא אם כן האירוע נערך בשבת ואז יבשלו אותו יום קודם. זו הסיבה שמרבית המקומות אינם פעילים בשבת, אלא מסיימים לעבוד בשישי בצהריים כשעה לפני כניסת השבת לערך, וחוזרים לעבוד ביום ראשון.